Subscribe:

Saturday, March 5, 2011

Ada Apa Dengan Projek

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Ada apa dengan projek?Apa maksud projek?Arghhhhh,projek dalam lughoh ialah menahan diri daripada melakukan perkara yang membatalkan puasa.Aik,tetibe pulak masuk bab puasa,aku LUPA,aku LUPA belum masuk bulan puasa lagi,DAHSYAT.HAHAHAHA...

Sebenarnya,bagi student Politeknik semester akhir,mereka perlu menyiapkan satu projek berkaitan elektrik & elektronik(Jabatan Kejuruteraan Elektrik) bagi melengkapkan diploma atau sijil kejuruteraan masing-masing.Projek ini merupakan cara untuk menilai student apa yang mereka lakukan sepanjang belajar di Politeknik untuk mengaplikasikan apa yang dipelajari.

Aku pun tak terlepas daripada "azab" ini,terasa kehangatannya.Bahangnya hanya terasa apabila presentation bermula,Soalan daripda panel bertalu-talu dan setiap student perlu bersiap sedia mengahadapi segala kemungkinan.Hehehe(ayat skema).

Harapan aku,agar presentation projek kumpulan kami berjalan lancar dan dapat 4flat untuk final sem ni.InshaAllah,doakan yer...Kepada kawan-kawan lain,"good luck" untuk presentation nanti,semoga semuanya berjalan lancar,ameen...

4 comments:

Liyana said...

mengahadapi ye...hee~
best of luck alif (^_~)

alif haris said...

da final sem eh ??
hehe . gdluck !!

Alif said...

eeee,yana,salah eja skit pon nak kecoh...
tqvm alif haris...

Liyana said...

xbole ke..
nt ade org mrah ehh =p

Post a Comment