Subscribe:

Saturday, June 11, 2011

Ku Menunggu

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم




Alhamdulillah,dapat juga aku menulis dalam e-diari ni.Setiap hari kerja,kerja,kerja.Umpama kilang kat tempat aku kerja tu rumah kediaman aku yang pertama,mana taknya bila balik kerja,terus tido kat umah,bangun tido je terus siap-siap nak pergi kerja.Bila da keje pagi,pastu kerja malam pulak...Arghhhh

Ada apa dengan Ku Menunggu?Sebenarnya susah menjadi sang penunggu,kena punya hati yang cekal kerana menunggu itu satu pengorbanan.Sebenarnya aku sedang menunggu keputusan Malaysia University English Test(MUET) 2011 dan keputusan UPU 2011 untuk lepasan diploma.Aku berharap semuanya akan mendapat natijah yang baik.Bak dialog dalam filem hindi yang berjudul 3 Idiot iaitu "all is well".



Semoga aku dapat keputusan yang baik dan dapat menyambung pengajianku ke peringkat Ijazah Sarjana Muda pada bulan September ini,Ameen...(kawan-kawan doakan aku yer)....

8 comments:

alif haris said...

insyaAllah alif akbar dpt yg terbaik .. hehe
target sambung kat mana lep ?

Alif said...

ameen...aku mintak kat utem...

azs said...

hehehe.. kerja itu sumber rezeki.. kena gak tempuh wlu tk larat.. hehehe..
penantian itu memang 1 penyeksaan tp Insya Allah, akan memberi kesudahan yg manis..
Bykkan bersabar, berdoa dan bertawakal kerana kita telah berusaha yg terbaik.. :p

Alif said...

orait...terima kaseh diatas nasehat yg bombastik...=D...

alif haris said...

utem .. kt melaka kn ? nice2 !gdluck :D

Alif said...

yup..inshaAllah...

noona said...

wish u luck
suke dengar bilew kate kilang tu uamh hehehe
aku pun ase cam to ....

Alif said...

ameen..doakan ea,berdebar tunggu result degree ni...hope dpt r...
mmg,keje x tension,tp byk hbskan masa kat kilang...kekadang rasa malas nak g keje tp bile cukup bulan dpt gaji,semangat keje tu dtg blk..hehe

Post a Comment