Subscribe:

Sunday, January 1, 2012

Cinta Di PLKN

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Baru beberapa jam berpisah,aku sudah mula merinduimu.Gelak tawamu,senyumanmu,gurauan mu dan yang paling mahal adalah lesung pipitmu itu,arghhhh,aku rindu.Mungkin perpisahan sementara ini dapat mengajar kita erti kesetiaan,kejujuran dan saling mempercayai..HeHeHe...

Perjalanan yang jauh,
Kamu pergi meninggalkan aku,
Tapi dihatiku,
Hanyalah dirimu,
Kamu kan kembali untuk bersama aku,
Oh Cintaku

Sepanjang ketiadaanmu,siapa yang akan bangunkan ku untuk subuh?Siapa yang akan azankan aku kalau aku liat nak bangun?Dengar je suara azanmu itu aku terus terbangun kerana suaramu yang begitu merdu itu.Oh,Adib Ahyar...Semoga kamu berbahgia sepanjang kamu menjalani khidmat negara PLKN di Kem Jugra Banting.Dekatkan?Haha,3bulan je,kejap je tu,pasni kau mesti semakin handsome dan banyak awek kan?haha...
























P/S:Semoga kau berjaya dek,Along doakan ko selamat dan berbahgia sepanjang menjalani khidmat negara.Kalau ada iklan kat TV pasal PLKN memang along,mak & abah tak ketinggalan untuk tonton,kot kot mana lah tahu wajah kau yang kacak tu terpapar di TV...Mengenai impianmu itu untuk memiliki gajet-gajet terbaik,akan ku fikirkan..HeHeHe.All the best your PLKN & result SPM....InshaAllah

Ilal Liqa'


10 comments:

alif haris said...

gdluck tuk adib jugak .
dpt plkn rupanya ..
rambut dia mcm korea maa ^^

Alif said...

ameen..
haha,x terlaksana impian die nak amek result SPM mcm rambut Gambit Saifullah...
kompem tyme amek result nnt kepala botak...

cik najihah said...

plkn bes gilos..siyes..x nyesal pg hihi..gud luck

azs said...

Alhamdulillah, selamat sudah perjalan pergi adik Alif ke PLKN. Insya Allah, semua akan selamat.. 3 bulan tak lama, tolak cuti dan hjg minggu, kejap je.. :)

nur hayati said...

byebye rambut korea ..a.k.a anney..:P

Alif said...

cik najihah-thanks,hope my adek kan grab smue ilmu dan pengalaman n awek2 kat sana..wakakka

azie-haah,kejap je,kekadang hidup ni byk masa yg dihabiskan bersama kengkawan berbanding family

hayati-padan muke,pasni die kena bela balik la nampaknye

nur hayati said...

tahu tak pe..gambit ta jadi la nampak'e..wakkakaka

Anonymous said...

dlm kenangan "kem princess haliza sepang"
siyes mmg best plkn lg2 kalu dpt kem yg best..
gudluck lah tuk adik ko slamat menghitamkn muka..

Alif said...

nur hayati-so sad,haha...

Anonymous a.k.a Amilia-selamat3x...menghitamkan muta n botak kepala

alif haris said...

hahhaha .. elok2 nk jadi cam gambit, jadi harith iskandar .. kui3 :D

Post a Comment