Subscribe:

Wednesday, December 1, 2010

Ayuh Kembali Ke Sekolah

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Pejam celik,pejam celik,dah kena balek ke sekolah,
Cuti 2minggu pon dah berlalu,macam tak rasa je cuti...
Yearghhhh,ayuh semangat,datanglah padaku...
Petang ni da nak kena berangkat balek ke jungle untuk meneruskan saki baki study yang tinggal 1semester je lagi...
Last Semester+Last Year Study=Last Girlfriend?...hahaha,awek pon tak de,ada hati nak ada girlfriend...

Back to topic,
petang ni,selepas zohor aku akan berangkat balek menggunakan kekasih hatiku yang no.1...



Jentera Yamaha LC135 ni dah berbakti kat aku hampir 5tahun...
Dari aku form5 ketika itu,usiaku 17tahun...
boleh je nak naik kereta,tapi kalau naik kereta,faham-faham je la kan,
mesti nak merayap jauh-jauh nanti,tak jadi nak study pulak...

K la,tu je,assalamualaikum...
Selamat beramal,dan renung-renungkan...

3 comments:

adib ahyar said...

bagus...bak kate abah jimat duit minyak

Alif said...

sbb tu la along naik moto...
hehe...
"jimat"...

Anonymous said...

Last sem+Last year study=Last gf?
erm..okies~

Post a Comment