Subscribe:

Sunday, January 16, 2011

Degree Oh Degree

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Salam...
Pada hari Jumaat lepas,dengan berbekalkan sebuah motosikal berjenama Yamaha 135LC,aku pulang balik kerumah family.Daripada Sabak Bernam ke Telok Panglima Garang,sepanjang perjalanan cuaca memang baik sebab apa?sebab HUJAN...hujan-hujan pon aku redah,ye la dah tak sabar nak balik rumah kan,lagi buat aku tak sabar,sebab nak apply degree kat UPU ni...hehehe..

Ni ha senarai yang aku apply:


Kepada adekku Adib Ahyar,esok keputusan Sijil Menengah Agama keluar,along ucapkan semoga Adib mendapat Mumtaz dan dapat kalahkan along...Along dapat Jayyid Jiddan,ko kan lagi pandai daripada along,so dapat Mumtaz k....Selawat banyak-banyak ye Adib...

Ok,jumpa lagi...
Selamat beramal dan renung-renungkan....

3 comments:

Liyana said...

best of luck adib~
InsyaAllah flying colours (^_~)

ARieF said...

adib boleh dapat mumtaz..
insyaallah

Alif said...

smoga adek beradek kita berjaya dlm pelajaran dengan kehidupan...ameen...

Post a Comment