Subscribe:

Friday, August 26, 2011

Jumaat Datang Lagi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم






Alhamdulillah,tinggal 4hari lagi Ramadhan ini akan meninggalkan kita.Semoga kita berubah yang lebih baik lagi selepas menempuh ujian di bulan ramadhan ini.Dikesempatan ini aku,eh saya(lebih manis kan)hehe,ingin mengucapkan Selamat Hari Raya buat kawan-kawan blog,mane tau ade terkecilkan hati saudara saudari dalam meng"comment" post-post korang semua.Maafkan tau,kalau tak maafkan dosa,kalau maafkan sayang(HeHeHe).Akhir sekali,dengarkanlah lagu raya ini special untuk kawan-kawan blog semua.

Ilal Liqa'

11 comments:

Afikah Aziz said...

selamat hari raya gak buat alif,mohon maaf jika terkasar bahasa selama ika duk komen cni ye hehe..

Liyana said...

alahai muka dia...
senyum la ckit =p

alif haris said...

muke lapo je bro .. hahaha :D
selamat hari raya ye alep :)
slh silap mohon diampun..

Anonymous said...

selamat hari raya 2 awk (",)

Alif said...

Afikah:alif pon same...

liyana & Alep:hehehe,lapa sangat tu...same wish to u too

alin said...

happy eid =)

liyana said...

nampak mcm muka lapar pun ade..
tapi gaya mcm kenyang..
combination..hehe

cikmemy said...

nak kennyyy...nak kenny la..=(

selamat memberu duit raya kat saya pakcik....heehhehehe...

maaf salah silap pape n kalau ade yang tersentap sepanjang 16 tahun berkawan ni.fuiyooo.16 tahun da kan..x sangka!

Alif said...

Alin & Liyana:Thanks...=),hehe,muke x makan tu...

Cikmemy:Lama kan kita berkawan,tp org tua2 ckp x elok kawan lame2,cepat2 la awk masuk meminang saya..wakakaka...

cikmemy said...

yeke..tapi bapak saya kate, pi raya umah tok kadi, suruh dia sain borang nikah terus.kahkahkah

azs said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Alif dan keluarga.. Mohon maaf sepanjang perkenalan di alam maya ini.. Jika ada terkasar bahasa, tersilap bicara dan sebagainya, harap dapat dimaafkan dan jangan di simpan di dalam hati ye dendam itu..

Post a Comment