Subscribe:

Tuesday, August 9, 2011

Merpati Putih


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم






Mengering sudah bunga di pelukan
Merpati putih berarak pulang
Terbang menerjang badai
Tinggi di awan, menghilang di langit yang hitam

Selamat berpisah kenangan bercinta
Sampai kapan kah jadinya
Aku harus menunggu
Hari bahagia seperti dulu

Bersama kasih kembali mesra
Bercumbu lagi memadu satu
Janji berjuta bintang
Dalam pelukan sehangat pagi
Yang terang

Selamat berpisah..
Kenangan bercinta..



P/S:Tak ada kena mengena ngan aku,saje letak lirik ni,best,layan & sempoi...

14 comments:

alif haris said...

best kan lagu ni hehe :)

cikmemy said...

ehem!

Alif said...

cikmemy:sy single da awak,cepat la try..ehemmm...hahaha

azs said...

Setiap entry tu, ada maksud tersirat.. hehe.. Alif takut kena gosip, tu yang siap ada p/s tu.. :p
Pe la Alif ni, Alif la start dulu tackle CikMemy tu.. ;D

Afikah Aziz said...

xtgk tahajjud cinta jadi xtau sangat lagu ni muehehe :P

Alif said...

azie:hahaha,ehem ehem...kami kawan je jawapan bajet artis)

afikah:lagu best,cite x tau best ke x...

cikmemy said...

ehem2..jangan tiru jawapan saye la..ketok kang!haha

NM02 said...

salam kenal. singgah sini terus follow. kalu sudi, nnt follow ai balik ye.. maceh ^_^

Alif said...

cikmemy: da awk yg ajar tiru meniru ni,so saya aplikasikannya..haha

NM02:salam kembali,thankss

azs said...

Alif & Cikmemy : hahaha.. gaduh2 manja ek.. takpe2, bagi chance you alls gaduh manja.. hehe.. ye ke kawan je? takpe, after this, naik 1 step ok? ;p

Alif said...

Azie:haishhh,nak kena ketok gak ke?jgn lebih2 na,nnt i saman u...=P

cikmemy said...

haha...larik kang secret admirer alep bile bace statement atas ni.ahhahaha

azs said...

Alif : hahaha.. mana ada lebih2, bese je.. Aik, saya mana masuk acara ketuk mengetuk ni.. Itu antara Alif dan Cikmemy je.. hehe.. Jangan saman aa, nanti buang masa je kat court.. ;D

Cikmemy : kalau secret admirer Alif lari, kita kejar la kan.. hehe ;)

Anonymous said...

dedicated lagu nih uk sapew ha??
jeng4

Post a Comment